Somfy Winsum

Kies voor het gebruik van Somfy in Winsum

Heeft u het gebruik van de moderne technologische oplossingen van Somfy in Winsum al eens overwogen? Somfy is een bijzonder praktisch systeem, waarmee u het wooncomfort in huis aanzienlijk vergroot. Combineer de oplossing van deze producent met nieuwe- of uw bestaande raamdecoratie, om de bediening ervan makkelijker te maken. U kunt de raamdecoratie voortaan via een app op uw mobiele telefoon of tablet bedienen. Handig, wanneer u even geen zin heeft om van de bank te komen of wanneer uw voor hele zware raamdecoratie gekozen heeft. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) vertelt u graag meer over de toepassingen van Somfy in Winsum.

Somfy

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

somfy-rolluiken-18

Mogelijkheden van Somfy in Winsum

Met Somfy in Winsum kiest u voor een uitbreiding van uw bestaande smart home, wanneer u momenteel al gebruik maakt van bijvoorbeeld slimme lampen. Heeft u deze accessoires nog niet in huis? In dat geval vormt Somfy in Winsum een goede eerste stap naar een groter comfort binnen uw woning. Somfy is een systeem, waarbij een kleine motor wordt aangedreven door een app op uw smartphone of tablet. Door de motor te koppelen aan uw raamdecoratie, kunt u de raamdecoratie op afstand bedienen. Niet alleen vanaf de bank, maar zelfs van buiten uw woning. De motor van Somfy verbindt u met uw draadloze netwerk in huis.

Advies over de toepassing van Somfy in Winsum

Vindt u het lastig om de meerwaarde van Somfy in Winsum voor u te zien? Kom gerust eens langs in onze showroom, waar we u meer over deze moderne technologie kunnen vertellen. Liever telefonisch advies? Ook dat bieden we u graag. Overigens geldt voor de toepassing van Somfy in Winsum dat u niet verplicht wordt een app te gebruiken; het systeem valt ook te bedienen met een afstandsbediening.