Somfy Leeuwarden

Kies voor het gebruik van Somfy in Leeuwarden

Bent u al bekend met Somfy in Leeuwarden? Het is een modern product, waarmee u van uw woning een smart home kunt maken. Deze technologie stelt u in staat de zonwering of bijvoorbeeld raamdecoratie in huis te bedienen aan de hand van een app op uw telefoon of tablet. U hoeft niet langer uit uw stoel of van de bank te komen, wanneer u de gordijnen wilt sluiten in de avond. Ideaal, wanneer u net een mooie film of serie aan het kijken bent! Ook het automatisch kunnen sluiten van de zonwering biedt voordelen. Terwijl u op kantoor zit, laat u via de app de zonwering thuis zakken. Het voorkomt dat de woning erg warm is bij thuiskomst.

somfy-rolluiken-18

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Somfy

Toepassingen van Somfy in Leeuwarden

Er zijn verschillende toepassingen van Somfy in Leeuwarden mogelijk. NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, vertelt u er graag alles over. Zoals reeds aangehaald werd, kunt u Somfy in Leeuwarden combineren met nieuwe raamdecoratie en bijvoorbeeld zonwering. Laat de rolluiken of screens zakken op basis van de commando’s die u geeft met de app op uw smartphone. Vindt u het gebruik van een app onhandig? Geen probleem! Somfy valt ook te bedienen met een afstandsbediening.

Advies over gebruik Somfy in Leeuwarden

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die het gebruik van de technologie achter Somfy in Leeuwarden uw huishouden biedt? Kom gerust eens langs in onze showroom, waar onze adviseurs u er meer over kunnen vertellen. We gaan graag het gesprek met u aan, om samen te kijken hoe we van uw woning een smart home kunnen maken middels de oplossingen van Somfy en NNZI.