Serre zonwering Friesland

Serre zonwering Friesland

Voor kwaliteit serre zonwering Friesland gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Met deze zonwering kunt u op zonnige dagen aangenaam genieten van uw serre of veranda. Hierbij bieden we stijlvolle en kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Gespecialiseerd in alle oplossingen voor zonweringen, helpen we u graag verder met kwaliteit serre zonwering in Friesland, bijpassend aan uw wensen. Kom gerust langs in onze winkel voor passend advies.

IMG_0430

Kwaliteit serre zonwering Friesland

Met serre zonwering Friesland kunt u uw terras voorzien van extra bescherming tegen zonlicht en wordt de warmte van de zon deels tegengehouden. Zo kunt u aangenaam genieten van een mooie zomerdag of een zonnige dag in het voor- of najaar. Deze zonwering is in diverse uitvoeringen beschikbaar en is op iedere serre te plaatsen. Ook is serre zonwering leverbaar met waterdicht doek, waardoor het kan dienen als terrasoverkapping wanneer het dak zogenaamd opgerold kan worden. Daarnaast zijn er elektrisch bedienbare uitvoeringen beschikbaar waarmee het gebruiksgemak kan worden vergroot. Bijpassend aan uw wensen bieden we de juiste oplossing, zodat u jarenlang extra kunt genieten van uw serre of veranda.

Passende serre zonwering Friesland voor iedere situatie

Met jarenlange ervaring bieden we maatwerk bij serre zonwering Friesland voor particulieren, maar ook voor bedrijven en voor gehele projecten. We beschikken over kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor we iedere klant op goede wijze van dienst kunnen zijn. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunnen wij tevens de installatie voor u verzorgen. Voor iedere situatie bieden we voor serre zonwering Friesland een passende oplossing.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.