Sectionaaldeuren in Friesland

Sectionaaldeuren in Friesland

Sectionaaldeuren zijn een ideale manier om de ruimte in uw garage zo optimaal mogelijk te benutten. De deuren draaien immers niet naar binnen of buiten, maar openen naar boven toe. U behoudt hiermee optimale ruimte in de garage en de doorrijruimte wordt evenmin geblokkeerd. Het voordeel sectionaaldeuren is dat deze altijd passen, ongeacht de vorm van de deuropening. Woont u in Friesland dan kunt u bij NNZI terecht om dergelijke sectionaaldeuren voor u te laten installeren. We leveren in heel Friesland, waardoor we u altijd van dienst kunnen zijn.

nnzi-producten-garagedeur-sectionaal-6

Keuze uit sectionaaldeuren in Friesland

De sectionaaldeuren die door NNZI worden geleverd, zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebt u volop keuze en kunt u de uitstraling van de deuren afstemmen op de rest van de woning. Zo zijn er stalen of houten sectionaaldeuren. Een extra optie betreft de mogelijkheid tot zijwaartse sectionaaldeuren, waardoor de deuren niet altijd helemaal geopend dienen te worden. Dit biedt vele voordelen en als u meer hierover wilt weten, dan kunnen de medewerkers bij NNZI u hierover van professioneel advies voorzien. U bent zo gegarandeerd van uitstekende kwaliteit die is afgestemd op uw behoeftes.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een bedrijf dat sectionaaldeuren voor uw woning in Friesland kan plaatsen, neem dan contact op met NNZI. Onze medewerkers staan u graag te woord. Een afspraak kunt u telefonisch maken op 0517- 531557. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info@nnzi.nl. Een offerte kan dan worden afgestemd op uw situatie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.