Screens Friesland

Stijlvolle screens in Friesland gebruiken aan uw woning

Heeft u het gebruik van screens in Friesland al eens overwogen? Zeker in de zomer komt deze zonwering goed van pas. Het helpt u de zon buiten de deur te houden, waarmee uw woning aangenaam koel blijft. Wel zo prettig, nu de temperaturen zomers al snel richting de 28 of zelfs 29 graden Celsius oplopen. Dit is echter niet de enige reden om voor screens in Friesland te kiezen. U kunt ze ook gebruiken om te profiteren van meer privacy in huis! Gebruik ze bijvoorbeeld tegen de ramen in uw slaapkamer.

Mogelijkheden bij gebruik van screens in Friesland

NNZI, de Noord-Nederlandse Zonwering Industrie, kan u verschillende modellen screens in Friesland bieden. Zo vindt u vrijwel altijd een oplossing, die past bij de stijl van uw woning en aansluit op uw persoonlijke smaak. Geeft u de voorkeur aan opvallende rode screens in Friesland, of heeft u liever een minder opvallende zonwering? Voordeel van de screens is dat deze strak tegen de ruit worden geplaatst. U heeft bij de aanschaf van screens keuze uit diverse lichtdoorlatende en verduisteringsgradaties. NNZI voorziet u graag van persoonlijk advies van het type screens, wat het beste aansluit op uw wensen.

Screens in Friesland laten plaatsen

Bent u ook enthousiast over de voordelen van het gebruik van screens in Friesland? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Door de verschillende mogelijkheden op het gebied van screens aan u voor te leggen, kunt u een weloverwogen keuze maken. Ook voor verschillende andere vormen van zonwering kunt u bij ons terecht. Denk aan uitvalschermen, markiezen en rolluiken. Welk type zonwering past het beste bij uw woning?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.