Rolluiken Friesland

Rolluiken Friesland

Voor een groot assortiment en kwaliteit plaatsing van rolluiken in Friesland gaat u naar de professionals van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Wij bieden de nieuwste en beste oplossingen voor rolluiken Friesland. Rolluiken dienen als zonwering, maar hebben tevens andere voordelen. In zowel de zomer als de winter bieden de luiken vele voordelen. De luiken voorkomen zicht naar binnen en vergroten daarmee de veiligheid van uw huis. Doordat ze het raam volledig afsluiten, zorgen de luiken bovendien voor betere isolatie bij koud of guur weer.

nnzi-producten-rolluiken-1

Kwaliteit rolluiken Friesland bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Friesland als oplossing voor zonwering voor uw woning of gebouw, helpen we u graag verder. Wij bieden passende rolluiken Friesland voor particulieren en projecten. De luiken zijn van hoge kwaliteit en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Ook is deze zonwering beschikbaar in moderne uitvoeringen en is het elektrisch bedienbaar met behulp van Somfy motoren. De levering en plaatsing wordt door onze specialisten met maatwerk uitgevoerd.

Maatwerk bij rolluiken Friesland bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie

Rolluiken Friesland zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Bijpassend aan uw woning of het gebouw kunnen er rolluiken in Friesland worden gerealiseerd. De professionals van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen waardoor zij bijpassend in iedere situatie de nieuwste en de beste oplossing kunnen realiseren. Voor maatwerk uitvoering bij rolluiken Friesland gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.