Reparatie zonnescherm

Reparatie zonnescherm

U bent bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie niet alleen aan het juiste adres voor het aanschaffen van een zonnescherm, ook voor reparatie van deze. Onze kwaliteitsproducten gaan tientallen jaren mee, maar in die tijd kan er natuurlijk wel eens wat kapot gaan. Ook dan zijn we u graag tot dienst.

nnzi-uitvalschermen-slide-1

Reparatie door het NNZI, de oplossing voor uw beschadigde zonnescherm

Ondanks de goede kwaliteit kunnen onze zonneschermen beschadigd raken. Een zonnescherm kan beschadigen door bijvoorbeeld een fikse stormbui. Weer en wind zijn vaak de boosdoeners. Een beschadigd zonnescherm hoeft tegenwoordig echt niet meer te worden vervangen, met reparatie komen we vaak een heel eind. Veel mensen kiezen liever voor reparatie in deze dure tijden. Al bent u voor dergelijke schade vaak verzekerd. Wij helpen u graag met zaken omtrent de verzekering. U kunt bij ons dus niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op service.

Snelle en professionele reparatie van uw zonnescherm

Als specialist in zonweringen kunnen we uw zonnescherm met een reparatie weer zo goed als nieuw maken. In principe kunnen we alles herstellen, van het optrekkoord van uw rolluik tot de motor van uw uitvalscherm. Uiteraard kunnen we ook het doek van uw zonnewering vervangen. We hebben de meeste onderdelen in huis, dus kunnen beschadigingen snel herstellen.

Goed onderhoud kan beschadigingen aan het zonnescherm voorkomen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onderhoud of reparatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Zij maken graag een offerte voor u op, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

merga-open-2

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.