Raamhorren Pingjum

Raamhorren in Pingjum laten plaatsen

In de zomer is niets vervelender dan het zoemen van muggen en vliegen in huis. Dat geldt in het bijzonder voor de nachten. Tegelijkertijd wilt u de ramen in de verschillende ruimtes binnen uw woning open kunnen laten staan, om te voorkomen dat het te warm wordt. Het laten doortochten van ruimtes helpt u de temperatuur snel te verlagen aan het eind van de zomerdag. Door voor het gebruik van raamhorren in Pingjum te kiezen, houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur in de zomermaanden. Noord-Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) levert u graag kwalitatief hoogwaardige raamhorren in Pingjum.

Raamhorren

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Voordelen van raamhorren in Pingjum

NNZI biedt u raamhorren in Pingjum van een hoge kwaliteit, waardoor u hier jaren plezier van zal hebben zonder de raamhorren tussentijds te moeten vervangen. De raamhorren hebben maar weinig onderhoud nodig; het is voldoende om de horren periodiek af te nemen met een doek. Zo blijven ze langer mooi en worden kleine krasjes door bijvoorbeeld zandkorrels voorkomen. Voornaamste voordeel van raamhorren in Pingjum zit in het feit, dat ze insecten buiten uw woning houden. De dichtheid van het gaas in de raamhorren is dermate hoog, dat ook hele kleine insecten niet naar binnen zullen kruipen. Een ander voordeel van horren is de mogelijkheid om uw woning door te laten tochten; de wind stroomt hier doorheen.

Zelf raamhorren in Pingjum bestellen

Wilt u ook raamhorren in Pingjum laten plaatsen? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de producten die we u aanbieden. Samen zoeken we naar het juiste type raamhorren in Pingjum, passend bij uw persoonlijke voorkeuren. De raamhorren zijn eenvoudig te plaatsen en ook weer uit het raam te nemen, als u deze in het najaar of de winter op zolder wilt bewaren.