Raamhorren Harlingen

Kies voor stevige raamhorren in Harlingen

Wanneer u de ramen van uw woning in de zomer open wilt kunnen zetten, zijn raamhorren wenselijk. De raamhorren helpen u vliegen, muggen en ander ongedierte buiten uw woning te houden. Er is niets vervelender dan nachten wakker te liggen door de zoemende muggen om u heen. NNZI, Noord-Nederlandse Zonwering Industrie, is uw partner voor de aankoop van raamhorren in Harlingen. Wij helpen u een geschikt model en formaat raamhor te vinden, die het ongedierte uit uw woning houdt. Wilt u alle ramen van een hor voorzien, of plaatst u de raamhorren in Harlingen slechts bij enkele ramen?

Raamhorren in Harlingen van een hoge kwaliteit

NNZI levert u raamhorren in Harlingen van een hoge kwaliteit. Zo wilt u voorkomen dat het materiaal kan gaan roesten. Iets wat ook het kozijn van uw raam aan zou kunnen tasten. Evenals dat het gaas stevig in de ombouw van de hor moet zitten. Een derde belangrijke factor is de aanhechting van het gaas aan de ombouw. U moet er niet aan denken, dat het gaas bij een stevige wind los kan komen te zitten. Het leidt er immers toe dat de hor vervangen moet worden. Zonde van de investering die u hierin gedaan heeft!

Advies over raamhorren in Harlingen

Weet u nog niet precies welke raamhorren in Harlingen het beste bij uw ramen passen? Wilt u meer weten over de verschillen tussen bepaalde soorten raamhorren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over uw mogelijkheden. Samen zoeken we naar raamhorren in Harlingen die uw woning ongediertevrij houden als u de ramen opent.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)