Plissehordeur Friesland

Kies ook voor een plissehordeur in Friesland

De keuze voor een plissehordeur in Friesland levert u verschillende voordelen op. De voornaamste reden om voor zo’n deur te kiezen, is het feit dat ongedierte makkelijker buiten uw woning te houden is. Denk bijvoorbeeld aan muggen, vliegen en wespen die in de zomer proberen om uw woning binnen te dringen. In dit seizoen laten veel mensen de deur geopend, wat het voor ongedierte heel eenvoudig maakt om naar binnen te vliegen. Daarbij heeft een plissehordeur een nette, moderne uitstraling. Het staat veel mooier, dan het gebruik van een vaste rand met losse slierten, welke vaak aan de bovenzijde van de deur gemonteerd wordt.

Plissehordeur

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Deurhor

Aankoop van een plissehordeur bij NNZI

NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, begeleidt u graag bij de aankoop van een plissehordeur in Friesland. Er zijn hierbij verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de hordeur, welke naadloos aan moet sluiten op het formaat van de bestaande deur in uw woning. Zou de hordeur te groot zijn, dan past deze niet. Een te kleine hordeur past mogelijk wel, maar dekt niet de volledige deur af. Daarbij maakt het de deur instabiel, wanneer deze niet goed aansluit op de randen van de bestaande deur. We meten de deur graag voor u in.

Meer informatie over plissehordeur in Friesland

Bent u ook enthousiast over de voordelen die een plissehordeur in Friesland u kan bieden? Wilt u meer weten over de werking van dit type hordeur? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk over hetgeen in uw situatie de beste oplossing is om ongedierte buiten uw woning te houden. Zo kunt u de deur open laten staan, zonder bang te hoeven zijn dat u in de avond gestoord wordt door muggen en vliegen.