Onderhoud zonnescherm

Onderhoud zonnescherm

Om uw zonnescherm in goede staat te houden heeft het onderhoud nodig. Hier kunnen wij als specialist in zonneschermen u uiteraard bij helpen!

Zonnescherm

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Busjes

Het NNZI voor het onderhoud van uw zonnescherm

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie verkoopt alleen zonneschermen van topkwaliteit. Ondanks dat kunnen onze producten beschadigen, bijvoorbeeld door een flinke stormbui. Weer en wind zijn zeker niet bevorderlijk voor de staat van uw zonnescherm. Door slechte omstandigheden en weinig onderhoud kan bijvoorbeeld het rolsysteem of de motor kuren krijgen of kan het doek gaan schimmelen en verzwakken. Zonder onderhoud verliest het zonnescherm hoe dan ook zijn waarde.

Het is dus aan te raden regelmatig een expert te laten kijken naar uw zonnescherm. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is u graag tot dienst. Wij verkopen namelijk niet alleen zonneschermen, wij zijn ook in te huren voor het onderhoud van deze. Dit kan eenmalig, maar u kunt ook een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten.

Onderhoud zelf het doek van uw zonnescherm

Vooral onderhoud van doeken is erg belangrijk. Hier kunt u zelf ook een steentje aan bijdragen. Wij raden aan het doek van uw zonnescherm regelmatig af te nemen met helder water. Hoe dit niet met een hogedrukspuit of tuinslang met harde waterstraal. Hierdoor verzwakt het doek en kunnen stiksel loslaten. Laat het doek van een zonnescherm altijd goed drogen en rol deze niet in als deze nog vochtig is. Doet u dat wel dan zal er schimmel ontstaan.

Wilt u meer weten over het onderhoud van een zonnescherm? Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag en kunnen direct een vrijblijvende offerte opmaken.