Onderhoud zonnescherm

Onderhoud zonnescherm

Om uw zonnescherm in goede staat te houden heeft het onderhoud nodig. Hier kunnen wij als specialist in zonneschermen u uiteraard bij helpen!

nnzi-producten-markiezen-1

Het NNZI voor het onderhoud van uw zonnescherm

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie verkoopt alleen zonneschermen van topkwaliteit. Ondanks dat kunnen onze producten beschadigen, bijvoorbeeld door een flinke stormbui. Weer en wind zijn zeker niet bevorderlijk voor de staat van uw zonnescherm. Door slechte omstandigheden en weinig onderhoud kan bijvoorbeeld het rolsysteem of de motor kuren krijgen of kan het doek gaan schimmelen en verzwakken. Zonder onderhoud verliest het zonnescherm hoe dan ook zijn waarde.

Het is dus aan te raden regelmatig een expert te laten kijken naar uw zonnescherm. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is u graag tot dienst. Wij verkopen namelijk niet alleen zonneschermen, wij zijn ook in te huren voor het onderhoud van deze. Dit kan eenmalig, maar u kunt ook een periodiek onderhoudscontract met ons afsluiten.

Onderhoud zelf het doek van uw zonnescherm

Vooral onderhoud van doeken is erg belangrijk. Hier kunt u zelf ook een steentje aan bijdragen. Wij raden aan het doek van uw zonnescherm regelmatig af te nemen met helder water. Hoe dit niet met een hogedrukspuit of tuinslang met harde waterstraal. Hierdoor verzwakt het doek en kunnen stiksel loslaten. Laat het doek van een zonnescherm altijd goed drogen en rol deze niet in als deze nog vochtig is. Doet u dat wel dan zal er schimmel ontstaan.

Wilt u meer weten over het onderhoud van een zonnescherm? Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag en kunnen direct een vrijblijvende offerte opmaken.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.