Markiezen Friesland

Markiezen Friesland

Voor de beste oplossing op gebied van markiezen in Friesland gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Gespecialiseerd in zonwering bieden wij de pasklare oplossing voor kwaliteit markiezen Friesland voor particulieren, bedrijven en projecten. Markiezen Friesland zijn in vele uitvoeringen beschikbaar, waardoor deze zonwering geheel kan worden afgestemd op uw wensen bijpassend aan de woning of het gebouw.

IMG_0430

Diverse markiezen Friesland voor een sfeervolle uitstraling van uw woning

Markiezen hebben als groot voordeel dat ook zijdelingse zoninval wordt voorkomen. Bovendien zorgen ze voor een bijzondere uitstraling van uw huis. Deze zonwering zorgt voor een klassieke uitstraling van uw huis, wat het uitermate geschikt maakt voor de realisatie van sfeervolle woningen en gebouwen. Maar deze zonwering kan ook verrassend staan bij een moderne gevel. De markiezen zijn met de hand bedienbaar maar ook is elektrische bediening door middel van Somfy motoren mogelijk. Ook is het plaatsen van een zon- en windmeter mogelijk. Deze zon- en windmeter zorgt ervoor dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, de zonwering automatisch uit gaat of dat deze automatisch wordt ingetrokken.

Kwaliteit markiezen Friesland bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie

Markiezen werden eerder uitsluitend van hout gemaakt, maar tegenwoordig ook van het materiaal aluminium. Dit materiaal is minder gevoelig voor weersomstandigheden en deze aluminium markiezen zijn tegenwoordig bijna niet van hout te onderscheiden. Wij bieden stijlvolle producten op gebied van markiezen in Friesland. Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing tegen een scherpe prijs. Ook kunnen de markiezen in Friesland met maatwerk worden geïnstalleerd.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.