Lagune terrasoverkapping

Lagune terrasoverkapping

Wanneer men over terrasoverkappingen spreekt, denken de meeste mensen meteen aan traditionele terrasoverkappingen zoals houten pergola’s en picknick tafels. De RENSON® Lagune® is innovatief op gebied van terrasoverkappingen. RENSON® heeft jarenlange ervaring in doekzonwering en ventilatie, en met de terrasoverkapping Lagune geniet u op hoger niveau en op bijzondere wijze van uw terras.

terrasoverkappingen-05

De Lagune terrasoverkapping voor meer plezier van uw terras

De Lagune terrasoverkapping biedt door de juiste toepassing van technieken en gebruik van innovatieve producten de mogelijkheid om nu ook in de tussenseizoenen van de tuin te genieten. De aluminium constructie is voorzien met Fixscreen®-technologie. Afhankelijk van het weer, kan deze Fixscreen geopend of gesloten worden. Het neerslagwater dat op het doek van de terrasoverkapping terecht komt, wordt via verborgen geleidingskanalen afgevoerd.

De innovatieve Lagune terrasoverkapping

Doordat de Lagune terrasoverkapping in diverse kleuren is uit te voeren, kunnen zowel klassieke en moderne woning kunnen met een passende Lagune terrasoverkapping worden uitgerust. De Lagune overkapping is gemaakt van duurzaam materiaal en er is er veel aandacht aan kwaliteit en afwerking besteed. Zo is de terrasoverkapping gemakkelijk in het onderhoud en kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw terrasoverkapping. Voor alle informatie over de Lagune terrasoverkapping kunt u terecht bij de professionals van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.