Kunststof schuifpui Friesland

Geniet van meer licht met een kunststof schuifpui in Friesland

Laat de gevel aan de achterzijde van uw woning voorzien van een kunststof schuifpui in Friesland. Met een kunststof schuifpui profiteert u met name in de zomermaanden van verschillende voordelen. Denk aan het feit, dat de schuifpui voor meer frisse lucht in huis zorgt. U kunt de pui aan het begin van de dag openen om uw woning te ventileren. Als het warmer wordt sluit u de schuifpui om de warmte buiten het pand te houden. Ook geniet u met een schuifpui van aanzienlijk meer licht in de woonkamer. Het maakt uw woning nog gezelliger!

Duurzame kunststof schuifpui in Friesland plaatsen

Door voor een kunststof schuifpui in Friesland te kiezen, bent u verzekerd van een hoge mate van duurzaamheid. Bij kunststof is het voldoende om het materiaal jaarlijks af te nemen met een vochtige doek. Zo voorkomt u dat vuildeeltjes zich aan het kunststof kunnen hechten. In sommige gevallen is het slim om het kunststof na het reinigen hiervan in te smeren met wat vet. Zo gaat u een snelle nieuwe vervuiling van het materiaal tegen. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) is uw partner voor het plaatsen van een kunststof schuifpui in Friesland.

Advies over een kunststof schuifpui in Friesland

Twijfelt u nog of het laten plaatsen van een kunststof schuifpui in Friesland ook voor uw woning een meerwaarde is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmensen voorzien u graag van persoonlijk advies. Door de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten, zal het makkelijker worden om tot een weloverwogen keuze te komen. Naast het plaatsen van een schuifpui behoort ook de montage van zonwering en bijvoorbeeld terrasoverkappingen tot onze dienstverlening. Hoe geniet u straks nog meer van uw woning?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.