Kunststof kozijnen Sneek

Kunststof kozijnen Sneek

Voor een ruime keuze aan kunststof kozijnen in of nabij Sneek gaat u naar Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Naast zonwering, terrasoverkappingen en garagedeuren, kunnen wij u namelijk helpen aan diverse kunststof producten. Zo ook kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen op maat in Sneek

Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Sneek biedt een breed assortiment aan kunststof kozijnen van het merk Finstral. Wij zijn dan ook officieel dealer van Finstral kozijnen. De kozijnen van Finstral zijn van uitstekende kwaliteit en dragen bij aan een goede warmte- en geluidsisolatie.

Binnen ons assortiment vindt u vast en zeker kunststof kozijnen passend bij de stijl van uw woning of bedrijfspand in Sneek. Zo heeft u de keuze uit verschillende profielen, structuren, kleuren (meer dan 150 keuren!) en oppervlakken. Wij voegen uw selecties samen tot kunststof kozijnen op maat, die geheel voldoen aan uw wensen.

Kunststof kozijnen in Sneek met vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen

Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Sneek heeft de voorkeur aan kunststof kozijnen, omdat deze verschillende voordelen hebben ten opzichte van houten kozijnen. Zo is kunststof makkelijker te onderhouden, omdat het materiaal minder gevoelig is voor vuil. Krassen en beschadigingen zijn minder goed zichtbaar op kunststof kozijnen, omdat de ondergrond van het kozijn dezelfde kleur heeft als de bovenlaag.

Wellicht vindt u houten kozijnen mooier dan kunststof kozijnen. Ook hier heeft Finstral over nagedacht. De kunststof kozijnen van dit mooie merk zijn namelijk standaard voorzien van een ingewalste houtnerf. Hierdoor zijn ze niet van hout te onderscheiden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.