Kunststof kozijnen Bolsward

Stap ook over op kunststof kozijnen in Bolsward

Heeft u al eens overwogen om over te stappen van een houten kozijn naar kunststof kozijnen? Kunststof is een zeer duurzaam materiaal. Wist u dat een kunststof kozijn soms tot meer dan 50 jaar mee kan gaan? Een fijn vooruitzicht! Houten kozijnen moeten veel sneller vervangen worden. In het bijzonder wanneer er sprake is van houtrot. Daarbij hebben houten kozijnen relatief veel onderhoud nodig. Het is raadzaam om ze eens per drie tot vier jaar te verven. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) is uw partner op het gebied van kunststof kozijnen in Bolsward.

Kunststof kozijnen in Bolsward laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Bolsward plaatsen begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren. Welke kleur moeten de kozijnen krijgen? Hoe weet u zeker dat een kozijn straks goed past bij de uitstraling van uw woning? Vaak wordt gedacht dat kunststof kozijnen minder geschikt zijn voor een klassiek huis. De kunststof kozijnen van enkele jaren terug hadden een hoogglans afwerking, wat voornamelijk geschikt was voor moderne woningen. Tegenwoordig kan een kozijn zo ontwikkeld worden, dat deze ook bij een klassiek of landelijk ingericht huis past.

Advies over het gebruik van kunststof kozijnen in Bolsward

Wilt u meer weten over de voordelen die het gebruik van kunststof kozijnen in Bolsward u op kan leveren? Bent u benieuwd op welke manier een kunststof kozijn bijdraagt aan de isolatie van uw woning? Laat u persoonlijk adviseren door de professionals van NNZI. Wij zetten de verschillende mogelijkheden graag voor u op een rijtje. Dit maakt het makkelijker om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen. Voor welk type kunststof kozijn kiest u?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.