Kozijnen Friesland

Kies voor kunststof kozijnen in Friesland

Een van de nadelen van houten kozijnen zit in het feit, dat het schilderwerk periodiek vervangen moet worden. Zou u het schilderwerk laten afbladderen, dan is het risico op houtrot groot. Het verzwakt de houten kozijnen van uw woning aanzienlijk. Een goed alternatief voor de houten kozijnen zijn varianten van kunststof. Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) is uw partner op het gebied van kozijnen in Friesland. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje en kijken samen met u, welke kozijnen qua stijl en materiaal het beste aansluiten op uw wensen.

Kozijn

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kozijn

Mogelijkheden bij bestellen kozijnen in Friesland

Kozijnen in Friesland van kunststof hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het maakt dat deze kozijnen nauwelijks nog te onderscheiden zijn van varianten van hout. Wist u dat de kunststof kozijnen zelfs van een nerf voorzien kunnen worden? Een belangrijk voordeel van kozijnen van kunststof zit in de onderhoudsvriendelijkheid hiervan. Het is voldoende om de kozijnen periodiek af te nemen met een vochtige doek. Ook kan het verstandig zijn de kozijnen regelmatig in de wax te zetten, om te voorkomen dat kleine zanddeeltjes over het materiaal schuren en daarmee krassen veroorzaken. Zo blijven de kozijnen lang mooi en voorkomt u dat deze al na een paar jaar vervangen moeten worden als gevolg van houtrot.

Advies bij aankoop kozijnen in Friesland

Het is vaak niet eenvoudig om een keuze te maken uit het brede aanbod aan kozijnen in Friesland. Welke kleur kozijnen past goed bij de stijl van uw woning? Van welke afwerking wilt u de kozijnen laten voorzien? De adviseurs van NNZI staan voor u klaar, om u hierbij te begeleiden. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een passend model kozijn te komen.