Knikarmscherm Friesland

Knikarmscherm Friesland

Zonwering wordt vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat de warmte van buiten minder makkelijk in huis komt. Door de zon van uw ramen af te houden, bijvoorbeeld met een knikarmscherm, houdt u uw huis tijdens warme dagen lekker koel. Een knikarmscherm is ideaal voor een terras, omdat deze bijna horizontaal kan worden afgesteld, zodat er voldoende ruimte blijft om er onderdoor te lopen. Daarnaast geeft zonwering ook een warme en sfeervolle uitstraling aan uw huis en zorgt het ervoor dat uw interieur beschermd wordt tegen het felle zonlicht.

nnzi-knikarm-terrasscherm-slide

Voordelige knikarmschermen Friesland met Service van a tot z

NNZI is specialist in zonwering en wij bieden dan ook een breed assortiment aan zonwering aan, van rolluiken of screens, tot terrasoverkappingen, uitvalschermen of knikarmschermen. Onze dienstverlening begint bij het geven van advies. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen, zodat u het type zonwering kunt kiezen dat het meest geschikt is. Onze service houdt echter niet op na advies en verkoop. Graag zijn wij u ook van dienst bij het onderhouden en zo nodig repareren van uw zonwering. Ook kunnen wij de zonwering op professionele wijze voor u monteren.

Knikarmschermen Friesland in elke stijl

Zoekt u een knikarmscherm Friesland? Onze schermen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en kunnen geleverd worden in diverse kleuren, maten en stijlen. Samen kunnen we naar uw wensen kijken en ervoor zorgen dat u een scherm kiest dat perfect aansluit bij uw smaak. Voor vrijblijvend advies kunt u langskomen in onze showroom aan de Ald Rij 1 in Arum. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via email op info@nnzi.nl of via telefoonnummer 0516 – 567 180.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.