Knikarm terrasscherm Friesland

Knikarm terrasscherm Friesland

Een knikarm terrasscherm in Friesland is natuurlijk ideaal wanneer u uw terras geheel of gedeeltelijk in de schaduw wilt hullen. Veel mensen vinden het heerlijk om bij goed weer buiten te zitten, maar lang niet iedereen vindt het prettig om in de zon te zitten. Een knikarm terrasscherm in Friesland is de oplossing om wel van de buitenlucht te kunnen genieten, maar dan lekker in de schaduw. Het voordeel is natuurlijk wel dat u het knikarm terrasscherm in Friesland zo ver kunt uit laten rollen als u zelf wilt. U bepaalt zo zelf hoeveel schaduw er gecreëerd wordt.

nnzi-buiten-zonwering-slide

Diverse varianten van het knikarm terrasscherm in Friesland

U bent van harte welkom bij NNZI wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een knikarm terrasscherm in Friesland. Wij bieden u een veelzijdig assortiment met diverse varianten van het knikarm terrasscherm dat wij in Friesland kunnen leveren. U heeft de keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Hierdoor kunt u er makkelijk voor zorgen dat het scherm goed bij uw smaak en bij de stijl van de woning past. U kunt een knikarm terrasscherm in Friesland uit komen zoeken in de plaats Arum. Wij zijn te vinden op de Ald Rij 1.

Wilt u meer weten?

Wilt u een knikarm terrasscherm in Friesland kopen, maar heeft u eerst vragen? Wij zijn er natuurlijk om u te informeren en te adviseren wanneer u dit wenst. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0517 – 53 15 57 of door te mailen naar info@nnzi.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.