Kanteldeuren Friesland

Kanteldeuren Friesland

Zoekt u mooie, praktische en duurzame kanteldeuren in Friesland? Komt u dan eens kennis maken met NNZI. Wij bieden u een veelzijdig aanbod sterke kanteldeuren in Friesland. Binnen ons assortiment kunt u kanteldeuren vinden van diverse materialen. Zo kunt u kiezen voor een stevige kanteldeur van staal, maar ook robuuste kanteldeuren van massief hout kunnen door ons worden geleverd. Uiteindelijk draait het erom dat u kunt genieten van een mooie kanteldeur, of meerdere kanteldeuren, die goed passen bij uw smaak en bij het pand.

nnzi-producten-garagedeur-kantel-9

Diverse stijlen kanteldeuren in Friesland

U kunt bij NNZI terecht voor mooie kanteldeuren in Friesland. Wij bieden u diverse stijlen aan. Het is immers zo dat een kanteldeur niet alleen praktisch moet zijn. Deze moet ook goed passen bij het pand en de sfeer die het uitstraalt. De kanteldeuren die wij in Friesland leveren moeten het pand meerwaarde bieden en daar zetten wij ons graag voor in. Om iedere klant volledig naar wens van dienst te kunnen zijn hebben wij een groot aanbod kanteldeuren in Friesland, zodat u meer dan voldoende keuze heeft.

Neem contact op

Als u interesse heeft in kanteldeuren in Friesland, dan kunnen wij u hier zeker aan helpen. Wij bieden u een zeer breed assortiment en helpen u graag bij het maken van uw keuze. U kunt ons vinden aan de Ald Rij 1 in Arum. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0517 – 53 15 57 of stuur een mail naar info@nnzi.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.