Horren Friesland

Horren Friesland

Voor kwaliteit horren in Friesland gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Het assortiment van horren in Friesland biedt de passende oplossing voor iedere situatie. Als specialist op gebied van zonwering, kunt u ook bij ons terecht voor raamrolhorren en deurhorren. Wij bieden voor particulieren en projecten maatwerk op gebied van horren in Friesland.

Kwaliteit horren in Friesland beschikbaar

Een hor houdt op een voordelige en simpele wijze insecten buiten. Zo kunt u zorgeloos uw huis op een warme dag ventileren. Voor ieder soort raam of deur zijn er diverse raamrolhorren en deurhorren beschikbaar. Een raamrolhor wordt gemonteerd op het kozijn en kan worden toegepast op naar buiten draaiende en naar binnen draaiende ramen. Een raamrolhor is erg gebruiksvriendelijk en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, maten en prijzen. Ook zijn er diverse rolhorren voor deuren beschikbaar. Zowel de raamrolhorren als de deurhorren zijn in verschillende mates van kwaliteit beschikbaar. Er zijn vele uitvoeringen in horren Friesland voor een oplossing van uw wensen.

Diverse horren Friesland voor raamrolhorren en deurrolhorren

Wij bieden de beste oplossing voor horren Friesland. Een kwaliteit hor voor ramen of deuren wordt bovendien tegen een scherpe prijs geleverd. Voor een ruime keuze in horren in Friesland zijn we als specialist voor u hét adres voor maatwerk bij horren in Friesland. De diverse raamrolhorren en deurrolhorren zijn bovendien voorzien van een mooie afwerking voor een nette uitstraling van uw woning of gebouw. Voor kant- en klaar en op maat gemaakte horren Friesland, biedt NNZI de passende oplossing.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.