Gardendreams overkapping

Gardendreams overkapping

De Gardendreams overkapping wint snel aan populariteit en dat is natuurlijk niet heel vreemd wanneer we kijken naar de vele voordelen die deze overkapping te bieden heeft. Op de eerste plaats heeft de Gardendreams overkapping een moderne en luxe uitstraling die goed past bij de meest uiteenlopende woningen. Daarnaast bezit deze overkapping een hoogwaardige kwaliteit en biedt deze natuurlijk de nodige bescherming tegen neerslag. Dit is nog slechts een greep uit de voordelen die de Gardendreams overkapping u te bieden heeft.

nnzi-product-gardendreams-6

Een Gardendreams overkapping aanschaffen

Er zijn diverse Gardendreams overkappingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een mooie terrasoverkapping en een unieke veranda overkapping. Het merk zorgt dan ook voor voldoende variatie in het assortiment om een ieder te kunnen laten genieten van een mooie Gardendreams overkapping. U kunt altijd genieten van uw buitenruimte, ook wanneer het regent. Wilt u een moderne en passende overkapping van Gardendreams aanschaffen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij NNZI. Wij kunnen u de beste overkappingen van dit gerenommeerde merk aanbieden tegen uitstekende tarieven.

Meer informatie en advies

Wilt u een Gardendreams overkapping aanschaffen en bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? U kunt ons natuurlijk altijd eens een bezoek brengen. Wij zijn gevestigd aan de Ald Rij 1 in Arum. Heeft u vragen of wilt u meer informatie en persoonlijk advies van ons ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons mailen via info@nnzi.nl of even bellen naar 0517 – 53 15 57. Wij helpen u graag verder.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.