Garagedeuren Wommels

Garagedeuren Wommels

Ondanks dat de naam anders doet geloven is de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Wommels gespecialiseerd in garagedeuren. Wij leveren naast zonweringen garagedeuren van topkwaliteit. Als exclusief dealer van Novoferm kunt u bij ons terecht voor de garagedeur die helemaal past bij uw wensen. Novoferm biedt een divers assortiment van hoogwaardige garagedeuren en carports.

Sectionaaldeur

NNZI in de buurt van Wommels levert alleen garagedeuren van topmerk Novoferm

Zoals gezegd zijn wij exclusief dealer van Novoferm garagedeuren. Wij werken met Novoferm omdat zij altijd duurzame, innovatieve, functionele en stijlvolle garagedeuren produceren. Je merkt aan de kwaliteit van de producten dat de ontwerpers en producenten van Novoferm weten wat er in de bouwwereld speelt en altijd denken aan wat werkt voor de consument. Zo gaat de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Wommels ook graag te werk. Bij ons en bij Novoferm kunt u dan ook altijd rekenen op kwaliteit.

Verschillende soorten garagedeuren die perfect passen bij uw woning in Wommels en omstreken

Garagedeuren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele varianten. De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Wommels biedt ook een ruim assortiment aan, zodat er altijd een garagedeur tussen zit dat voldoet aan uw wensen. Wij kijken graag samen met u naar een aantal opties die passen bij uw garage, uw huis en uw smaak.

Onze garagedeuren zijn onder te verdelen in drie categorie├źn:

Handig om te weten: Sectionaaldeuren en kanteldeuren worden elektrisch aangedreven en zijn dus erg gebruiksvriendelijk. Wat voor deur u ook kiest al onze garagedeuren zijn duurzaam, functioneel en hebben een modern uiterlijk.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.