Garagedeuren Sneek

Garagedeuren Sneek

Naast zonweringen is de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Sneek gespecialiseerd in garagedeuren. Heeft u een (nieuwe) garagedeur nodig? Als u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke garagedeuren voor uw woning in Sneek

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Sneek werkt exclusief met Novoferm. Novoferm is zeer ervaren in het produceren van hoogwaardige garagedeuren. Net als bij ons staat bij Novoferm kwaliteit centraal. Zij produceren dan ook alleen duurzame, innovatieve, functionele en stijlvolle garagedeuren. Een garagedeur is een investering en zowel het NNZI als Novoferm wilt dat u hier jaren mee vooruit kunt.

Voor een ruim assortiment aan garagedeuren gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Sneek

Garagedeuren zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo hebben we voor ieder wat wils en vindt u altijd een garagedeur die past bij uw garage, uw woning of pand en natuurlijk binnen uw budget. We kunnen u hier uiteraard over adviseren zodat u altijd de juiste garagedeur aanschaft.

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Sneek verkoopt de volgende soorten garagedeuren:

Waar u ook voor kiest, al onze deuren zijn duurzaam, functioneel en hebben een modern uiterlijk. Gaat u graag voor ultiem gebruiksgemak? Dan is het aan te raden te kiezen voor een sectionaaldeur of een kanteldeur. Deze zijn namelijk voorzien van elektrisch aandrijvingssysteem.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.