Garagedeuren Harlingen

Garagedeuren Harlingen

De naam doet anders geloven, maar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in Harlingen is dé specialist in garagedeuren. Naast zonweringen uiteraard! Het NNZI levert garagedeuren van topkwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven in Harlingen en omgeving.

NNZI in de buurt van Harlingen levert alleen garagedeuren van topmerk Novoferm

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is officieel Novoferm-dealer. Wij kiezen voor Novoferm omdat het bedrijf duurzame, innovatieve, functionele en stijlvolle garagedeuren produceert. De ontwerpers en producenten van Novoferm weten wat er in de bouwwereld speelt, hebben een praktisch inzicht en goede smaak. Aangezien de Noord Nederlandse Zonwering Industrie staat voor kwaliteit en duurzaamheid is Novoferm de perfecte leverancier voor ons bedrijf nabij Harlingen.

Verschillende soorten garagedeuren die perfect passen bij uw woning in Harlingen en omstreken

De garagedeuren van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Harlingen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kunnen we altijd een garagedeur leveren die past bij uw wensen en de stijl van uw huis.

Er zijn verschillende soorten garagedeuren verkrijgbaar. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren. We zetten de verschillen graag voor u op een rij:

  • Kanteldeuren
    Dit is de klassieke garagedeur die in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait.
  • Sectionaaldeuren
    Sectionale garagedeuren bestaan uit losse secties. De secties zijn met scharnieren verbonden waardoor er geen extra zwenkruimte vóór de garagedeur nodig is.
  • Openslaande garagedeur
    De naam zegt al genoeg, deze deur kut u openen als een normale deur. Dit is een dubbele garagedeur en deze is dan ook dubbel geïsoleerd.

Voor sectionaaldeuren en kanteldeuren zijn diverse elektrische aandrijvingssystemen beschikbaar wat het gebruiksgemak van de garagedeuren vergroot. Waar u ook voor kiest alle garagedeuren zijn duurzaam, functioneel en hebben een modern uiterlijk.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)