Garagedeuren Friesland

Garagedeuren Friesland

Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn er diverse garagedeuren in Friesland beschikbaar. In het assortiment van garagedeuren Friesland worden kwaliteit deuren van Novoferm vertegenwoordigd. De producent Novoferm biedt degelijke en stijlvolle garagedeuren en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

Garagedeuren

Diverse uitvoeringen in garagedeuren Friesland beschikbaar

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is exclusief Novoferm-dealer. De garagedeuren Friesland zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, bijpassend aan uw wensen en de stijl van uw huis. Alle soorten deuren zijn bovendien duurzaam, innovatief, functioneel en smaakvol.

  • Kanteldeuren: De klassieke garagedeur die in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait.
  • Sectionaaldeuren: Deze deuren bestaan uit losse secties. De losse secties zijn met scharnieren verbonden waardoor er geen extra zwenkruimte vóór de garagedeur nodig is.
  • Openslaande garagedeur: Een openslaande deur is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage.

Voor sectionaaldeuren en kanteldeuren zijn er bovendien diverse elektrische aandrijvingssystemen beschikbaar wat het gebruiksgemak van de garagedeuren vergroot.

Snelle levering en vakkundige installatie van garagedeuren Friesland

De techniek bij garagedeuren Friesland is van hoogwaardige kwaliteit zodat u er zorgeloos van kunt genieten. De deuren zijn ontworpen door vakmensen die weten wat er in de bouwwereld speelt. Door de jarenlange samenwerking met Novoferm kunnen we onze klanten voorzien van snelle levering, goede service en vakkundige installatie van garagedeuren in Friesland. Daarnaast kunnen we u voorzien van maatwerk bij een carport of overkapping voor uw auto. Voor garagedeuren in Friesland gaat u naar de specialisten van Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.