Garagedeuren Franeker

Garagedeuren Franeker

Voor een specialist in garagedeuren gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie in de buurt van Franeker. Naast zonweringen zijn wij gespecialiseerd in garagedeuren. U kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit en wij leveren alleen duurzame en functionele garagedeuren van topmerk Novoferm.

Bij het NNZI nabij Franeker vindt u garagedeuren van topkwaliteit

Als exclusief Novoferm-dealer, leveren wij alleen garagedeuren van dit merk. Novoferm produceert duurzame, innovatieve, functionele en stijlvolle garagedeuren die jaren meegaan. De ontwerpers en producenten van Novoferm houden altijd rekening met gebruiksgemak en de laatste trends. Om dit te kunnen vertalen in hoogwaardige garagedeuren zorgen ze dat ze continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Omdat de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Franeker alleen kwaliteitsproducten wil aanbieden past Novoferm perfect bij ons.

Voor een ruim assortiment aan garagedeuren passend bij uw woning in Franeker

Garages komen in alle vormen en maten, dus ook de deuren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten. Wij bieden een ruime keuze aan deuren, zodat er altijd een tussen zit die past bij uw garage, uw huis en uw smaak. Uiteraard informeren we u over de mogelijkheden zodat u de beste keuze maakt.

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Franeker verkoopt de volgende type garagedeuren:

Wat voor deur u ook kiest, al onze garagedeuren zijn duurzaam, functioneel en hebben een modern uiterlijk. Kiest u voor een sectionaaldeur of kanteldeur? Deze worden beide elektrisch aangedreven een voor ultiem gebruiksgemak.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.