Garagedeuren Bolsward

Garagedeuren Bolsward

Noord Nederlandse Zonwering Industrie is Bolsward en omstreken graag tot dienst als het gaat om garagedeuren. Naast specialist in zonweringen is ons bedrijf gespecialiseerd in garagedeuren. Het NNZI verkoopt alleen garagedeuren van topkwaliteit die jaren mee gaan.

Garagedeur

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Garagedeur

Verschillende soorten garagedeuren die perfect passen bij uw woning in Bolsward en omstreken

Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen bieden we een ruime keuze aan garagedeuren in onze werkruimte nabij Bolsward. Zo zit er altijd een exemplaar tussen dat past bij uw wensen, bij de stijl van uw woning en dat natuurlijk past binnen uw budget. Voor welk type u ook kiest, onze garagedeuren zijn stuk voor stuk duurzaam, functioneel en hebben een modern uiterlijk.

Onze garagedeuren zijn onder te verdelen in drie soorten, namelijk:

  • Kanteldeuren
    De kanteldeur draait compleet weg onder het plafond van de garage. Dit is ook wel de klassieke garagedeur.
  • Sectionaaldeuren
    Zoals de naam al doet vermoeden bestaan sectionale garagedeuren bestaan uit losse secties. De secties zijn met scharnieren verbonden waardoor er geen extra zwenkruimte vóór de garagedeur nodig is.
  • Openslaande garagedeur
    De openslaande garagedeur is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage die opent als een normale deur.

Sectionaaldeuren en kanteldeuren worden elektrisch aangedreven. Hier zijn verschillende systemen voor. Uiteraard kunnen we u hier over adviseren.

NNZI in de buurt van Bolsward levert alleen garagedeuren van topmerk Novoferm

Wij zijn officieel Novoferm-dealer. Wij hebben gekozen voor dit topmerk, omdat het alleen duurzame, innovatieve, functionele en stijlvolle garagedeuren produceert. Dit zijn kernwaarden waar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie nabij Bolsward ook veel waarde aan hecht. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit!