Garagedeur Friesland

Tips bij de aankoop van een garagedeur in Friesland

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe garagedeur in Friesland? Bent u bezig met de aanbouw van een garage, waarvoor u een geschikte deur zoekt? In beide gevallen biedt NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, u graag een passende oplossing. Wij bieden u een breed scala aan garagedeuren aan. Het maakt dat u bij ons vrijwel altijd een garagedeur zal vinden, die aansluit op uw wensen. Kiest u voor een sectionaaldeur, of geeft u de voorkeur aan een openslaande garagedeur? We vertellen u graag meer over garagedeuren.

Garagedeur

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Garagedeur

Garagedeur in Friesland in diverse modellen

De belangrijkste keuze die u bij de aankoop van een garagedeur in Friesland dient te maken, is die tussen een sectionaaldeur, een kanteldeur en een openslaande deur. Een openslaande deur kan uw garage de uitstraling van een klassieke hoeve geven. Niet iedereen vindt dit echter even praktisch. Denk aan het feit dat er voldoende ruimte op de oprit moet zijn om de deuren open te kunnen klappen. Een goed alternatief is in dat geval een kanteldeur, waarbij de deur als het ware naar boven glijdt. U kunt een kanteldeur van een elektrische aandrijving voorzien, zodat u deze niet zelf hoeft te openen.

Advies bij aankoop van een garagedeur in Friesland

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij de aankoop van een garagedeur in Friesland? Bent u benieuwd welk model deur wij aan zouden raden bij uw situatie? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk over uw opties! Op onze website vindt u voorbeelden van de diverse modellen garagedeuren.