Dakkapel Sneek

Dakkapel Sneek

Met een dakkapel Sneek maakt u de bovenste verdieping van uw woning direct een stuk ruimer. Was het voorheen een donkere zolder waar u alleen spullen kwijt kon die u voor langere tijd niet nodig heeft, met een dakkapel wordt het een ruime en lichte extra kamer die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het plaatsen van een dakkapel vereist in sommige gemeenten een bouwvergunning. Heeft u plannen voor het plaatsen van een dakkapel, vraag dan eerst bij de gemeente na of hiervoor een vergunning moet worden aangevraagd. Dit voorkomt teleurstellingen en problemen achteraf.

nnzi-producten-kunststof-dakkapel-1

Een dakkapel Sneek bezorgt u meer woongenot

Wanneer u besluit om een dakkapel te laten plaatsen dan zal uw woongenot zeker stijgen. Daarnaast betekent het een waardevermeerdering van uw woning. Dit is wellicht nadelig bij het bepalen van de WOZ-waarde, maar het kan ook een voordeel zijn bij de verkoop van de woning. Maar eest en vooral betekent het plaatsen van een dakkapel Sneek dat u de bovenetage van uw woning kunt gebruiken als extra slaapkamer, studeer- of werkkamer. Daarnaast kunt u er ook meer spullen opbergen als u dat zou willen. Een dakkapel plaatsen is een klus die in de meeste gevallen slechts enkele dagen in beslag neemt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe dakkapel

Overweegt u de plaatsing van en dakkapel Sneek? Vraag dan direct een offerte aan bij NNZI. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring en zullen uw opdracht met zorg en vakmanschap uitvoeren. U kunt ons voor meer informatie ook altijd bellen via telefoonnummer 0517 – 53 15 57. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen, ons adres is info@nnzi.nl.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.