Dakkapel Sneek

Dakkapel Sneek

Met een dakkapel Sneek maakt u de bovenste verdieping van uw woning direct een stuk ruimer. Was het voorheen een donkere zolder waar u alleen spullen kwijt kon die u voor langere tijd niet nodig heeft, met een dakkapel wordt het een ruime en lichte extra kamer die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het plaatsen van een dakkapel vereist in sommige gemeenten een bouwvergunning. Heeft u plannen voor het plaatsen van een dakkapel, vraag dan eerst bij de gemeente na of hiervoor een vergunning moet worden aangevraagd. Dit voorkomt teleurstellingen en problemen achteraf.

nnzi-producten-kunststof-dakkapel-2

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een dakkapel Sneek bezorgt u meer woongenot

Wanneer u besluit om een dakkapel te laten plaatsen dan zal uw woongenot zeker stijgen. Daarnaast betekent het een waardevermeerdering van uw woning. Dit is wellicht nadelig bij het bepalen van de WOZ-waarde, maar het kan ook een voordeel zijn bij de verkoop van de woning. Maar eest en vooral betekent het plaatsen van een dakkapel Sneek dat u de bovenetage van uw woning kunt gebruiken als extra slaapkamer, studeer- of werkkamer. Daarnaast kunt u er ook meer spullen opbergen als u dat zou willen. Een dakkapel plaatsen is een klus die in de meeste gevallen slechts enkele dagen in beslag neemt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe dakkapel

Overweegt u de plaatsing van en dakkapel Sneek? Vraag dan direct een offerte aan bij NNZI. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring en zullen uw opdracht met zorg en vakmanschap uitvoeren. U kunt ons voor meer informatie ook altijd bellen via telefoonnummer 0517 – 53 15 57. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen, ons adres is info@nnzi.nl.