Dakkapel Friesland

Dakkapel Friesland

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is het juiste adres voor dakkapellen. Hiermee is dakkapel Friesland de uitgesproken keuze voor het plaatsen van uw dakkapel. Wij leveren dakkapellen van uitstekende kwaliteit, waarbij Finstal kozijnen worden toegepast. De dakkapellen worden op de maat gemaakt die u wenst en slecht binnen één dag geplaatst. Wij hebben een ruim assortiment in verschillende modellen kunststof dakkapellen voor de nieuwbouw en renovatie. En we bedienen zowel particulieren als bedrijven. De dakkapellen kunt u laten zetten om meer licht te creëren in donkere ruimtes zoals zolders, hobbykamers of extra (opberg)ruimtes. Binnen één dag beschikt u over uw ideale ruimte.

nnzi-producten-kunststof-dakkapel-2

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Dakkapel Friesland en renovatie

De meeste wat oudere dakkapellen beschikken over houten kozijnen. Ook bij goed onderhoud gaat de kwaliteit van dit hout na een tijd snel achteruit, denk aan houtrot en weersomstandigheden. Bij dakkapel Friesland kunt u ervoor kiezen om uw oude dakkapel te renoveren en deze te voorzien van een kunststof kozijn. Kunststof kozijnen van Finstal garanderen u de voordelen van perfecte isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Door deze vervanging van het kozijn zal er minder binnen afwerking nodig zijn en kunt u 30% tot 40% aan kosten besparen in vergelijken tot het aanschaffen van een nieuwe dakkapel.

Informatie en contact

Wij zullen het zeer op prijs stellen als u ons een bezoek brengt aan de Ald Rij 1, te Arum (Friesland) voor een professionele uitleg. U kunt ons ook altijd bereiken via de telefoon op nummer: (0517) 53 15 57 of met de fax: (0517) 53 26 08. Uiteraard is een email sturen naar: info@nnzi.nl ook altijd zeer welkom.