Buitenzonwering Sneek

Buitenzonwering Sneek

Zodra de winter voorbij is wordt het weer tijd om de buitenzonwering te controleren. En dan kan het gebeuren dat er een defect is ontstaan of dat het doek van een zonnescherm nu toch echt versleten is. Dan zit er niets anders op dan om te zien naar nieuwe zonwering Sneek. Wij leveren passende zonwering zowel voor woningen als voor bedrijven. Zonwering is verkrijgbaar in vele soorten en kleurstellingen dus er is altijd wel iets te vinden dat bij u past. Voor bedrijven leveren we zonwering met een zakelijke uitstraling.

IMG_0430

Kies voor de kwaliteit van zonwering Sneek

Als u buitenzonwering gaat kopen dan mag u er van uit gaan dat deze een flink aantal jaren mee zal gaan. Daarom kiest u liever voor kwaliteit dan voor een zeer lage prijs. Maar ook kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Als u gaat kijken op de website van zonwering Sneek zult u dit snel ontdekken. Natuurlijk wordt alle zonwering op maat gemaakt, de medewerkers van ons bedrijf komen langs om het scherm in te meten zodat het perfect zal passen. De montage is bij de prijs van de offerte inbegrepen. Houd wel rekening met enkele weken levertijd omdat de zonwering niet uit voorraad komt maar speciaal wordt gemaakt op bestelling.

Verfraai uw huis of kantoor met nieuwe zonwering

Het is nu het moment om te kiezen voor nieuwe zonwering. Geef uw huis of kantoor een oppepper met mooie nieuwe zonwering. U kunt een keuze maken uit de vele soorten en modellen. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met ons bedrijf, we zullen u zeker graag te woord staan en deskundig adviseren.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.