Buitenzonwering Heerenveen

Profiteer van een koele woning met buitenzonwering in Heerenveen

Vindt u het ook vervelend wanneer de temperatuur binnen uw woning sterk toeneemt in de zomermaanden? Wellicht kan het gebruik van buitenzonwering in Heerenveen u helpen uw woning zelfs op de warmste dagen koel te houden! NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie, is uw partner voor de levering van deze zonwering. We denken graag met u mee over de meest geschikte vorm van zonwering voor uw woning. Niet alleen is het belangrijk dat de zonwering uw woning koel houdt. Ook wilt u dat de stijl van de zonwering aansluit bij die van uw woning! Kiest u voor een hele moderne zonwering, of gaat u juist voor een klassieke variant?

Diverse soorten buitenzonwering in Heerenveen

NNZI biedt u buitenzonwering in Heerenveen in verschillende soorten aan. Kies bijvoorbeeld voor traditionele markiezen, of ga voor een moderner uitvalscherm. Naast de zonwering die iets verder van uw ruit staat, kunt u ook buitenzonwering tegen de ruit aan laten plaatsen. In dit geval zijn screens en rolluiken interessant. Deze hebben echter een hele moderne look en passen daardoor wellicht minder goed bij een woning met een klassieke uitstraling. De derde optie die u heeft is het gebruik van een knikarm terrasscherm of een zonwering over uw serre.

Advies bij aankoop van buitenzonwering in Heerenveen

We begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen de verschillende modellen buitenzonwering in Heerenveen. Om die reden voorzien we u graag van persoonlijk advies! Welk type zonwering sluit het beste aan op uw wensen? Wilt u bijvoorbeeld schaduw op uw terras creƫren naast het koel houden van uw woning? Wanneer u een geschikt type zonwering gevonden heeft, zorgen we dat deze op korte termijn bij u geleverd wordt.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.