Buitenzonwering Harlingen

Maak gebruik van buitenzonwering in Harlingen

Wilt u in de zomerperiode niet voortdurend in de zon hoeven te zitten? Laat buitenzonwering aan uw woning monteren. Doordat buitenzonwering in verschillende modellen en soorten verkrijgbaar is, vindt u altijd een type zonwering die past bij de stijl van uw woning. Gaat u voor een hele moderne zonwering, of kiest u voor een klassieker model? Voor het laten plaatsen van buitenzonwering in Harlingen of de omgeving hiervan bent u bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie (NNZI) aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft en de verschillende voor- en nadelen van diverse modellen buitenzonwering. Heeft u al eens overwogen om zonwering of een terrasoverkapping te plaatsen?

Verschillende soorten buitenzonwering in Harlingen

NNZI biedt u buitenzonwering in Harlingen in verschillende soorten aan. Kies bijvoorbeeld tussen markiezen, een uitvalscherm en screens. Waar de markiezen en het uitvalscherm naar buiten toe geopend worden, plaatsen we screens tegen uw ruit aan. Het voordeel van een uitvalscherm is dat u onder dit scherm in de schaduw kunt zitten. Daar waar screens enkel zorgen voor het koel houden van uw woning of bedrijfspand. Ook rolluiken zorgen voor een koelere woning in de zomer. Daar waar u met een uitvalscherm voldoende mogelijkheden heeft om uit de zon te zitten.

Buitenzonwering in Harlingen bestellen

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken tussen de verschillende soorten buitenzonwering in Harlingen. Aan welk model zonwering geeft u momenteel de voorkeur? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Samen zoeken we naar een type buitenzonwering die het beste op uw wensen aansluit. Ook laten we u graag voorbeelden van de verschillende soorten buitenzonwering in Harlingen zien.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.