Binnenzonwering Franeker

Specialist op het gebied van binnenzonwering bij Franeker

Zeker op warme zomerdagen is binnenzonwering in Franeker onmisbaar. U wilt de zon uit uw woning kunnen houden, om te voorkomen dat het al snel erg heet wordt. Daar komt bij dat de binnenzonwering in Franeker bijdraagt aan een huiselijke sfeer in uw ruimtes. Met de binnenzonwering kijkt u in de herfst en winter, wanneer de dag op hoog tempo korter worden, niet steeds naar een zwart gat in de muur. Niet onbelangrijk: de binnenzonwering in Franeker draagt bij aan uw privacy in huis. Het wordt voor voorbijgangers lastiger om bij uw woning naar binnen te gluren.

nnzi-producten-binnenzonwering-1

NNZI helpt u met binnenzonwering in Franeker

Weet u welke mogelijkheden u heeft, wanneer u op zoek gaat naar binnenzonwering in Franeker? Bent u bekend met de voor- en nadelen van de verschillende soorten binnenzonwering waaruit u kunt kiezen? NNZI, Noord Nederlandse Zonwering Industrie helpt u graag bij het maken van een keuze, door u persoonlijk te adviseren. Op basis van de wensen die u vooraf met ons deelt, leggen we de verschillende opties aan u voor. Welke van deze opties spreekt u het meeste aan? Het is belangrijk dat de binnenzonwering in Franeker qua stijl en kleur past bij de rest van uw interieur. U wilt voorkomen dat de binnenzonwering te nadrukkelijk aanwezig is in de uitstraling van ruimtes.

Bekijk de binnenzonwering bij Franeker zelf

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, waar we u de verschillende mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering bij Franeker zelf kunnen laten bekijken. Kies uit verschillende modellen, stijlen, kleuren en materialen. Gaat u voor jaloezie├źn, rolgordijnen, pliss├ę gordijnen of lamellen?

Wilt u meer weten over onze diensten en/of ons aanbod?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten, alleen op afspraak

Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
Gesloten (of op afspraak)