Alcorola kopen

Alcorola kopen

Wilt u een Alcorola kopen? De Alcorola wordt ook wel een pergolascherm genoemd en kan tegen een scherpe prijs worden aangeschaft bij NNZI. In Nederland hebben we vaker te maken met wat onstuimig weer. Vaak is de temperatuur wel goed, maar vallen er wat druppels uit de lucht. U kunt een Alcorola kopen en dan toch van de buitenlucht genieten. Is het juist zonnig buiten, maar zit u eigenlijk liever in de schaduw? Dan is de Alcorola natuurlijk ook ideaal. Deze zonwering, speciaal voor het terras, levert u veel voordelen op.

woning-sneek2

Een hoogwaardige Alcorola kopen

U kunt bij ons een hoogwaardige en duurzame Alcorola kopen. Deze zonwering voor buiten gaat gegarandeerd jarenlang mee, waardoor u er zeker lang plezier van heeft. U kunt de Alcorola kopen die het best aansluit bij uw woning. Wij bieden meerdere modellen aan, waardoor er altijd een goed model beschikbaar is. Vanzelfsprekend staan wij garant voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar u bij NNZI van kunt profiteren. Natuurlijk zijn onze medewerkers altijd beschikbaar om u van het nodige advies te voorzien en de gewenste informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een Alcorola kopen en wilt u deze eens van dichtbij bekijken? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan onze locatie. Wij staan voor u klaar aan de Ald Rij 1 in Arum. Wilt u eerst eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. U kunt een mail sturen naar info@nnzi.nl of telefonisch contact opnemen via 0517 – 53 15 57. Wij helpen u graag verder.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.