Aanbieding garagedeuren Friesland

Aanbieding garagedeuren Friesland

U kent ons bedrijf misschien van zonwering en terrasoverkapping. Maar onze medewerkers zijn van veel meer markten thuis. Zo leveren wij ook zeer fraaie en functionele garagedeuren. Deze garagedeuren zijn op maat verkrijgbaar en passen in vrijwel iedere garage. Weg met die oude garagedeur die de gevel van uw pand ernstig ontsierde. Maak nu gebruik van onze aanbieding garagedeuren Friesland en gun uzelf zo’n mooie nieuwe garagedeur. Wij zijn zeer enthousiast over de kwaliteit en uitstraling van de deuren, wij overtuigen u graag tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom.

nnzi--sectionaal-garagedeur-slide

De aanbieding garagedeuren Friesland geldt voor iedereen

NNZI werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Wanneer u op zoek bent naar een mooie, duurzame en betaalbare garagedeur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw garage te bekijken en de maten op te nemen. Zo kunnen wij u gericht adviseren over het plaatsen van een garagedeur. De deur wordt door onze monteurs volledig geplaatst en de elektronische bediening wordt aangesloten. Uiteraard krijgt u vervolgens instructie over de bediening en advies over het onderhoud. Wij vertrekken pas als u volledig tevreden bent met de nieuwe garagedeur.

Maak nu gebruik van onze aanbieding voor een nieuwe garagedeur

Dit is het moment om gebruik te maken van de aanbieding garagedeuren Friesland. U kunt nu direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van een garagedeur. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0517 – 53 15 57. U kunt uw vraag ook stellen of een offerte aanvragen via ons e-mailadres info@nnzi.nl. Wij zullen uw vragen uiteraard zo snel mogelijk en zo volledig mogelijk beantwoorden.

Contact

Ald Rij 1
8822 WX
Arum (Friesland)

Tel.: (0517) 53 15 57
Fax: (0517) 53 26 08
E-mail: info@nnzi.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten, alleen op afspraak
Dinsdag
08.00 – 16.30 uur
Woensdag
08.00 – 16.30 uur
Donderdag
08.00 – 16.30 uur
Vrijdag
08.00 – 16.30 uur
Zaterdag
i.v.m. Corona alleen op afspraak.

Corona maatregelen NNZI

Beste klant,

In verband met het corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen;

  • U bent van harte welkom in onze showroom, echter wij zullen u momenteel geen hand geven en houden wij gepaste afstand.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk, met 1 persoon.
  • Wanneer er al een klant aanwezig is in de showroom verzoeken wij u buiten te wachten, tot deze de showroom verlaat.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Wij bedanken u voor u begrip en wij proberen onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen zolang dat mogelijk en toegestaan is.