Garagedeuren

Novoferm garagedeuren vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Wij hebben voor de producent Novoferm gekozen omdat het degelijke, stijlvolle producten levert, ontworpen door mensen die weten wat er in de bouwwereld speelt. Mensen met praktisch inzicht, die hun ervaring kunnen vertalen naar producten die duurzaam, innovatief, functioneel en smaakvol zijn. Niet alleen het uiterlijk van de Novoferm deuren mag gezien worden; wat onze monteurs betreft is ook de techniek en de vernuftigheid die daaruit blijkt iets om van te genieten.

Sectionaaldeur
vanaf € 899,-

Meer informatie

Kanteldeuren
vanaf € 700,-

Meer informatie

Openslaande garagedeuren
vanaf € 1.995,-

Meer informatie

Garagedeuren, aandrijvingen
vanaf € 349,-

Meer informatie

Optimale service bij Novoferm garagedeuren

De Noord Nederlandse Zonwering Industrie is exclusief Novoferm-dealer. Dat betekent dat we een top-assortiment garagedeuren in onze portefeuille hebben. De ervaring die wij en Novoferm samen in de bouwwereld hebben opgebouwd, zorgt bovendien voor een vlekkeloze levering en installatie.

Ook voor uw carport kunt u terecht bij de NNZI

Naast kwaliteit garagedeuren van Novoferm, kunt u tevens bij ons terecht voor een carport voor de auto. Novoferm carports hebben een uniek design en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De carports zijn tevens geschikt als terrasoverkapping. Voor Novoferm garagedeuren of een carport gaat u naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.

 

Open wanneer u
het uitkomt

Maak direct een afspraak!

  • Bel mij terug

 

lenteactie nnzi