Kunststof kozijnen Friesland

Kunststof kozijnen Friesland

Diverse uitvoeringen in kunststof kozijnen Friesland vindt u bij Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Wat uw wensen ook zijn, bijpassend aan iedere stijl van de woning of het project bieden wij passende kunststof kozijnen Friesland van het merk Alku. Vele profielen, structuren, kleuren en oppervlakken maken talloze combinaties voor kunststof kozijnen Friesland mogelijk, wat bijdraagt aan onze service en maatwerk.

kunststof kozijnen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kozijn

Kwaliteit kunststof kozijnen Friesland met vele voordelen

Kunststof kozijnen hebben verschillende voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Kunststof zorgt voor veel gemak in onderhoud omdat het materiaal minder gevoelig is voor vuil. Bovendien zijn krassen en beschadigingen op het kozijn minder goed zichtbaar, gezien de ondergrond van het kozijn dezelfde kleur heeft als de bovenlaag. Voor iedere gewenste uitstraling van de betreffende woning of het project, beschikken we over diverse uitvoeringen in kunststof kozijnen Friesland, in meer dan 150 kleuren.

Een ruime keuze in kunststof kozijnen Friesland

De kunststof kozijnen Friesland zijn standaard voorzien van een ingewalste houtnerf. Hierdoor zijn ze niet van hout te onderscheiden. Voor iedere situatie bieden we een juiste uitvoering en pasklare oplossing. Een kozijn van uitstekende kwaliteit en welke bijdraagt aan een goede warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast beschikken we over een assortiment van aluminium -, combinatie – en passiefbouw kozijnen. Ook voor deuren, schuifpuien en dakkapellen kunt u bij ons terecht. Met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen, gaat u voor kwaliteit kunststof kozijnen in Friesland naar de Noord Nederlandse Zonwering Industrie.