Kunststof luiken

Ook voor kunststof luiken kunt u terecht bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie. Welke kunststof luiken u ook zoekt, Finstral heeft ze. Finstral kunststof vensterluiken zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, kleuren, lamellen en panelen. Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof sierluiken.

Vensterluiken in vele uitvoeringen

Vensterluiken geven uw gevel en huis een bijzondere uitstraling. Vensterluiken zorgen voor meer warmte en geluidsisolatie van uw huis, en vergroten tevens de veiligheid. Ook kunststof sierluiken is een mogelijkheid. Deze luiken worden uitsluitend voor de sier gebruikt en worden aan de muur vastgezet, waardoor ze niet te openen of te sluiten zijn. Vensterluiken zijn verkrijgbaar in traditionele vormen maar ook in vele andere uitvoeringen. De luiken dienen als zonwering, voorkomen inkijk en zorgen voor verduistering.

Kunststof luiken met vele voordelen in onderhoud en gebruik

De vensterluiken in ons assortiment zijn allen uitstekend weerbestendig, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. De vensterluiken worden naar uw wensen gerealiseerd en daarbij kunt u rekenen op maatwerk en service.

Open wanneer u
het uitkomt

Maak direct een afspraak!

  • Bel mij terug

 

lenteactie nnzi