Kunststof dakkapellen

Ook voor dakkapellen bent u bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie aan het juiste adres. De dakkapellen die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit en hierbij worden Finstral kozijnen toegepast. Dakkapellen worden in één dag geplaatst en worden precies op maat gemaakt. We hebben verschillende modellen in kunststof dakkapellen, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakkapellen in één dag geplaatst

Met een dakkapel kunt u bijvoorbeeld van uw zolder een heerlijk lichte leefruimte maken. Een extra kamer of een ideale hobbyruimte. Een plek voor het logeerbed of speelruimte voor de kinderen. De plaatsing van een dakkapel is geen grote verbouwing, integendeel! Het plaatsen van een dakkapel klaren wij op slechts één dag in een handomdraai.

Renovatie van een dakkapel

Is uw huidige dakkapel nog in redelijke staat, maar wilt u deze wel voorzien van kunststof kozijnen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunststof kozijnen van Finstral bieden u alle voordelen, zoals perfecte isolatie, geringe onderhoud en een lange levensduur. Door het vervangen van de kozijnen brengt u uw dakkapel weer in nieuwstaat en bespaart u 30 tot 40% op de aanschaf van een volledig nieuwe dakkapel. Nog een bijkomend voordeel is dat er minder binnenafwerking nodig is, waardoor u niet uw hele zolder opnieuw hoeft in te richten.

Open wanneer u
het uitkomt

Maak direct een afspraak!

  • Bel mij terug

 

lenteactie nnzi