Terrasoverkapping accessoires

Een terrasoverkapping zorgt voor extra plezier van de buitenplek bij u thuis. Bij de Noord Nederlandse Zonwering Industrie zijn diverse kwaliteit merken terrasoverkappingen beschikbaar, welke voorzien kunnen worden van extra accessoires. De terrasoverkapping accessoires zoals verlichting en verwarming, vergroten het plezier van uw terras en zorgen voor meer comfort tijdens mooie dagen in de lente, zomer en het najaar.

Verlichting voor uw terrasoverkapping

De terrasoverkapping kan worden uitgevoerd met een verlichtingsset. Terrasverlichting is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Bij een verlichtingsset worden bijvoorbeeld halogeenspotjes geïntegreerd in de liggers van de dakplaten. Naar wens kan de verlichting tevens worden uitgevoerd met een dimmer.

Verwarming voor uw terrasoverkapping

Ook het plaatsen van terrasverwarming behoort tot de mogelijkheden. Met terrasverwarming kunt u 's avonds langer op uw terras blijven zitten, maar ook op koudere dagen in het jaar heerlijk buiten zitten. Onze professionals kunnen particulieren en bedrijven voorzien van terrasoverkappingen en bijpassende accessoires. Voor advies en service omtrent de juiste accessoires helpen we u graag verder.

Open wanneer u
het uitkomt

Maak direct een afspraak!

  • Bel mij terug

 

lenteactie nnzi