Aandrijving

Novoferm garagedeuren zijn verkrijgbaar met een elektrisch aandrijvingssysteem. Behalve bij openslaande deuren is er voor andere garagedeuren een bijpassend systeem leverbaar. Een aandrijvingssysteem vergroot het gemak van uw garagedeuren. Zo kunt u op afstand de garagedeuren eenvoudig openen.

Garagedeuren, aandrijvingen
vanaf € 349,-

Download brochure

Diverse aandrijvingssystemen voor garagedeuren

Er zijn twee verschillende aandrijvingssystemen beschikbaar van Novoferm. De NovoPort is een elektrische aandrijving voor Novoferm sectionaaldeuren. Het is een fluisterstille aandrijving en is eenvoudig te monteren. De NovoMatic is de elektrische aandrijving voor zijwaartse sectionaaldeuren en kanteldeuren, en heeft tevens een fluisterstille werking. Het aandrijvingssysteem NovoMatic is tevens geschikt voor garagedeuren van andere leveranciers.

Service bij Novoferm aandrijvingssystemen

De aandrijvingssystemen van Novoferm zijn eenvoudig te installeren waardoor kosten op montage en tijd bespaart kunnen worden. Als exclusief dealer voor Novoferm garagedeuren beschikken wij over de juiste kennis en bieden wij optimale service omtrent aandrijving voor uw garagedeuren.

Open wanneer u
het uitkomt

Maak direct een afspraak!

  • Bel mij terug

 

lenteactie nnzi